5 Simple Statements About Youtube Abone Satın Al Mobil Ödeme Explained

Wiki Article

Burada dikkat edilmesi gereken çAlright önemli bir husus var, izlenme sayısı ile etkileşim de orantılı olarak artmalıdır.

Video izleyicisinin bilinç altında kanalınıza abone olmayı tavsiye edici ibareler koymalıyız. Videoyu Youtube’a add etmeden önce videonuzun sonuna abone olunuz gibi içerikler oluşturabilirsiniz. Video clip da bilgiler kısmına connection halinde abone olunuz gibi yazılar yazabilirsiniz. five. Yorumlar ve Beğeniler Etkisi çOkay fazla olmasa da başlangıçta çAlright işe yarayan bir yöntemdir. Diğer kanallar ile karşılıklı yorumlaşma, beğeni yapma ve abone olma hamleleri yapılabilir. Bu da başlangıç için sizin kanalınızın daha hızlı büyümesini sağlayacaktır. Kanal sahiplerine mail atarak karşılıklı yorum ve beğeni yapalım birbirimize propertyımcı olalım mesajları atabilirsiniz. six. Güncel Videolar Kanalınızla çOkay yakından alakalı olmasa da gündemde geniş yer tutan haberleri craze de olan aramaları inceleyip ona göre online video hazırlamanız kanalınızın izlenme seviyesini ve buna bağlı olarak kanal abone sayınızı artworkırır. Google developments, haberlerden gündeme ilişkin olaylar ile alakalı videolar hazırlanabilir. Şu an “Ahmet Hakan’ın darp edilmesi” haberi gündemde konuşulan bir olaydır. Siyasi ya da ona yakın bir kanalınız varsa İşte Ahmet Hakanı darp eden kişiler başlığı altında videolar hazırlanabilir. özgün videolar youtube da patlamaya hazır içeriklerdir. Gündemdeki olaylara yönelik mizahi, ilginç ve efektli videolar Youtube da ön plana çıkabilir. Youtube da video clip izlenmelerin çoğu video aramalardan geliyor. Diğer video izlenme kaynakları kanalınıza gelen ziyaretçiden ve google aramalarından gelen ziyaretçilerdir

● Youtube abone satın alma hizmetleri ile birlikte kanalınızın daha çok kişi tarafından fark edilmesine lawnımcı olursunuz. (Kanalınızın bilinirliği artar.)

Bu sebeple Gerçek Youtubeİzlenme Satın Alarak kanalınızın Youtube İzlenme Satın Al daha sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlarsınız.

Ardından YouTube abone gönderilecek hesap URL kısmını doldurmalısınız. (Abone gönderilecek hesabın linki) Linki girdikten hemen sonra sizinle iletişim halinde kalabilmemiz ve siparişinizi incelememiz için bize gerekli iletişim bilgilerini vermek için iletişim bilgilerinizi gerekli alanlara doldurunuz.

Youtube’de para kazanmaya başlamak için 1000 Abone ve 4000 Saat izlenme gerekmektedir. TakipciModu, 1000 Abone şartworkını kolayca yerine getirebilmeniz için yanınızda. Dilediğiniz miktarda Youtube abone satın alma paketini seçerek anında sipariş oluşturabilirsiniz.

Piyasada yer alan en uygun fiyatlara youtube hizmetlerinden yararlanmak istiyorsan siz de hizmetlerimizden mutlaka yararlanın ve kendinizi geliştirmek için büyük advertisementımlar atın. Mekjoy Search engine optimisation ve sosyal medya danışmanlığı ailemize sende katıl.

Siparişiniz hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıda bulunan alana sipariş numaranızı girin.

If you're at an Business office or shared community, you'll be able to inquire the network administrator to operate a scan across the community on the lookout for misconfigured or contaminated products.

Türkiye’nin 4 yıldır, en güvenilir ve ucuz Youtube izlenme, beğeni ve abone satın alma platformu takipcimodu kurumsal ve ajans olarak hizmet sağlamaktadır.

Sunmuş olduğumuz paketler değişen Youtube algoritmasına göre tasarlanmıştır. Kanalınızın abone sayısını arttırarak daha üst sıralarda yer alması ve rakiplerinize oranla daha sağlıklı bir büyüme gerçekleştirmek için paketlerimizi satın alabilirsiniz.

Youtube abone satın almak için uygulanacak adımlar bu şekildedir. Sizde youtube abone satın almak istiyorsanız, yukarıda belirtilen adımları takip ederek abone satın alabilirsiniz.

Belirli abone eşiklerine ulaşıldığında Youtube tarafından sunulan plaketler vardır. Önemli mihenk taşlarından birisi olarak anılan plaket ise 100 bin plaketidir. Eğer a hundred bin aboneye ulaşırsanız direkt olarak Google tarafından dimensions bu plaket ulaştırılacaktır.

Fakat doğru orantılı olacağını söylemek yanlış bir söylem olacaktır. Abone sayısını arttırmak için movie paylaşımlarınızın zamanlarını belirli saatte paylaşmay perhapsı deneyebilirsiniz. Aynı saatte paylaşım yapmak abonelerinizin ilgisini çekecek ve onları heyecanlandıracaktır. Paylaşımlarınızın sıklığı arttığında insanlar için videolarınızı izlemek alışkanlık haline gelecektir. İçeriklerinizin düzenli olduğunu gören izleyiciler abone olmak isteyecektir.  Böylece izlenme sayınızda da bir artworkış olacaktır.

Report this wiki page